• Guar Gum (guar sakızı) 25 KG

    Guar Gum (guar sakızı) 25 KG

    4,900.00₺ KDV hariç 4,083.33₺

    Guar Gum (guar sakızı)

  • Cassia Hidroksipropiltrimonyum Klorür Clearhance™ c 25 KG

    Cassia Hidroksipropiltrimonyum Klorür Clearhance™ c 25 KG

    63,360.00₺ KDV hariç 52,800.00₺

    Cassia Hidroksipropiltrimonyum Klorür ClearHance™ C bakım polimeri, berrak/şeffaf şampuanları ve saç kremlerini geliştirmek için üstün berraklık ve bakım işlevi sağlayan yeni, doğal olarak elde edilen bir kimyadır (patent başvurusu yapılmıştır). Hindistan’da doğal olarak hasat edilen cassia tohumlarına dayanan bu katyonik teknoloji, mükemmel bakım ve biriktirme faydaları sağlar. özellikler ve faydalar yüzey aktif madde bazlı şampuanlar…

  • Sorbitan olivate  1000 gr

    Sorbitan olivate 1000 gr

    1,400.00₺ KDV hariç 1,166.67₺

    Sorbitan Olivate. Sharon Laboratories’ın Beautyderm K9’u bir emülgatör görevi görür. Zeytinyağı bazlıdır ve yüksek polariteli bile olsa her türlü yağın dahil edilmesine olanak tanır. Sulu fazın formüle etme çok yönlülüğünü ve jelleşme aktivitesini sergiler. Pürüzsüzlük, iyi yayılma ve UV koruması sunar. Hassas ciltler için zengin, besleyici W/O kremleri ve losyonları yapar. Fiziksel filtreleri homojen bir şekilde dağıtır. Suya dayanıklıdır, makyaj ürünlerindeki parlaklığı artırır ve rujların neden olduğu dudak kuruluğunu azaltır. Beautyderm K9 gündüz kremlerinde, nemlendiricilerde, losyonlarda, rujlarda, güneş bakım ürünlerinde ve güneş sonrası ürünlerinde kullanılır.

  • Behentrimonium Chloride 500 gr

    Behentrimonium Chloride 500 gr

    1,100.00₺ KDV hariç 916.67₺

    TEQART BTAC Behentrimonium Chloride. Kale Care Chemicals’ın TEQUART BTAC’ı, önemli özelliklere sahip yüksek bir bakım yüzey aktif maddesi olarak etki eder. Saça pürüzsüzlük, parlaklık ve anti-statik etki sağlar. TEQUART BTAC, REACH’e kayıtlıdır. TEQART BTAC Behentrimonyum Klorür Esas olarak antistatik veya saç kremleri olarak kullanılan katyonik bir kuaterner amonyum tuzudur. Formülasyon yardımcısı olarak yaklaşık %10 İzopropil…

  • TINOSORB M 200 gr

    TINOSORB M 200 gr

    3,100.00₺ KDV hariç 2,583.33₺

    TINOSORB M Metilen Bis-Benzotriazolil Tetrametilbütilfenol TINOSORB® M Teknik Veri Sayfası | BASF tarafından sağlanmıştır Metilen Bis-Benzotriazolil Tetrametilbütilfenol. BASF’nin TINOSORB® M’si koruyucu içermeyen, foto-stabil, yüksek performanslı geniş spektrumlu UV-A ve UV-B filtresidir. Düşük konsantrasyonda oldukça etkilidir ve soğuk olarak işlenebilir. Bu bileşen uzun vadeli cilt hasarını önlemeye yardımcı olur, düşük konsantrasyonda yüksek verimlilik gösterir ve karmaşıklığı azaltır….

  • Susuz Lanolin EP8 Pharma 200 gr

    Susuz Lanolin EP8 Pharma 200 gr

    955.00₺ KDV hariç 795.83₺

    Lanolin EP8 pharma Lanolin. NK Chemicals’ın Anhydrous Lanolin EP8’i yumuşatıcı görevi görür. Lanolin, koyunlardan kırkılan yünden izole edilen merhem benzeri bir maddedir. Yüksek molekül ağırlıklı alifatik, steroid veya triterpenoid alkollerin ve yağ asitlerinin esterlerinin oldukça karmaşık bir karışımından oluşur. AP/DEO, vücut kremleri, temizleyiciler, gündüz kremleri ve losyonları, fondötenler, saç şekillendiriciler, gece kremleri, preslenmiş pudralar, tıraş…

  • Navia 60 200 gr

    Navia 60 200 gr

    3,200.00₺ KDV hariç 2,666.67₺

    Navia 60 NAVIA® 60 : %60 Reb A ve %35 diğer steviol glikozitler, toz halinde NAVIA®, steviol glikozitleri Reb A ve Reb M serimizdir . Bu bileşenler, kendi ürün geliştirme kapasitelerine sahip, yüksek kaliteli bileşenleri avantajlı bir fiyata satın almak isteyen daha büyük gıda ve içecek şirketlerine yöneliktir. NAVIA® bazlı şeker azaltma çözümünüzü geliştirmenize yardımcı olmaktan mutluluk duyarız . Aşağıda sunduğumuz tüm NAVIA® varyantlarının…

  • SAFIC' Care E CE MB 500 gr

    SAFIC’ Care E CE MB 500 gr

    1,260.00₺ KDV hariç 1,050.00₺

    SAFIC’ Care E CE MB CAS Numarası 95912-87-1 Fiziksel form Toz Hakkında Kişisel bakım formüllerinde kullanılan doğal yumuşatıcı, doku verici, koyulaştırıcı ve dengeleyici madde. Faydalar: Setil alkol ve palmitik asitten türetilen bir esterdir Cilde nemlendirme, yumuşatma ve pürüzsüzleştirme faydaları sağlar Lüks bir duyusal deneyime katkıda bulunur Vegan ve sıcak işlenebilir RSPO MB sertifikalarına uygundur ve…

  • Sharomix™ MCI II (Metilkloroizotiazolinon ve metilizotiazolinon karışımı) 200 gr

    Sharomix™ MCI II (Metilkloroizotiazolinon ve metilizotiazolinon karışımı) 200 gr

    1,490.00₺ KDV hariç 1,241.67₺

    Sharomix™ MCI II Metilkloroizotiazolinon ve metilizotiazolinon karışımı. Sharon Laboratories’in Sharomix™ MCI II’si koruyucu görevi görür. Antimikrobiyal koruma sağlayan bir biyosittir. Bakteri, mantar ve mayaların büyümesini önlemede etkilidir. Sharomix™ MCI II şampuan, saç kremi, sıvı sabun, köpük banyosu ve duş jellerinde kullanılır. İddialar Koruyucular > Karışımlar / Kombinasyonlar Antimikrobiyaller Korumalar İNCİ İsimleri Metilkloroizotiazolinon Metilizotiazolinon CAS Numarası…

  • Piroctone Olamine

    Piroctone Olamine

    Fiyat aralığı: 799.00₺ - 175,000.00₺

    PİROKTON OLAMİN (Premium Kepek, Akne ve Koku Karşıtı Aktif Hammadde) Kozmetik formüllerinize klinik güç ve hassas dokunuş kazandırın! Çünkü kişisel bakım endüstrisinde Piroctone Olamine olarak bilinen bu premium bileşen; ultra etkili bir antimikrobiyal, kepek önleyici, koku giderici ve sivilce karşıtı aktiftir. Beyaz veya hafif sarımsı kristal toz formunda olan bu özel hammadde, kepeğin ana sorumlusu…

    SeçeneklerYükleniyor Yapılı Bu ürünün birden fazla varyasyonu var. Seçenekler ürün sayfasından seçilebilir
    Beğen
    Beğen
  • Cocoate BG MB (Butilen Glikol Cocoate)

    Cocoate BG MB (Butilen Glikol Cocoate)

    Fiyat aralığı: 890.00₺ - 2,350.00₺

    Cocoate BG MB (Butilen Glikol Cocoate)

    SeçeneklerYükleniyor Yapılı Bu ürünün birden fazla varyasyonu var. Seçenekler ürün sayfasından seçilebilir
    Beğen
    Beğen
  • Potasyum Hidroksit payet 1 kg

    Potasyum Hidroksit payet 1 kg

    290.00₺ KDV hariç 241.67₺

    Görünümü : Beyaz, Payet halde Kimyasal Adı : Potasyum Hidroksit ( Potas Kostik ) Kimyasal Formül : KOH Ambalaj Şekli : 25 Kg. Lık Torbalarda Tanımı ve Kullanım Alanları : Potasyum hidroksit diğer bir adıyla Potas kostik olarak bilinir, Potasyum hidroksit formülü KOH olarak bilinmektedir, katı bir halde, beyaz renkte olan bir kimyasal maddedir. Suda eridiği vakit ısı açığa çıkarır. Ayrıca potasyum hidroksit maddenin nem tutma özelliği…