• Güneş Kremi 50 spf  hazır baz 250 gr

    Güneş Kremi 50 spf hazır baz 250 gr

    250.00₺ KDV hariç 208.33₺

    hazır güneş kremi bazı

  • KOKOAMİDOPROPİLAMİN OKSİT (Cocoamidopropylamino Oxide)

    KOKOAMİDOPROPİLAMİN OKSİT (Cocoamidopropylamino Oxide)

    Fiyat aralığı: 750.00₺ - 6,500.00₺

    kokoamidopropilamin oksit

    SeçeneklerYükleniyor Yapılı Bu ürünün birden fazla varyasyonu var. Seçenekler ürün sayfasından seçilebilir
    Beğen
    Beğen
  • Plurafac Lf 500

    Plurafac Lf 500

    Fiyat aralığı: 980.00₺ - 3,500.00₺

    PLURAFAC LF 500

    SeçeneklerYükleniyor Yapılı Bu ürünün birden fazla varyasyonu var. Seçenekler ürün sayfasından seçilebilir
    Beğen
    Beğen
  • Cetiol Ultimate

    Cetiol Ultimate

    Fiyat aralığı: 890.00₺ - 6,500.00₺

    CETIOL ULTIMATE UNDECANE TRIDECANE

    SeçeneklerYükleniyor Yapılı Bu ürünün birden fazla varyasyonu var. Seçenekler ürün sayfasından seçilebilir
    Beğen
    Beğen
  • Lauryl Glucoside

    Lauryl Glucoside

    Fiyat aralığı: 390.00₺ - 8,900.00₺

    Lauryl Glucoside plantacare 1200 up

    SeçeneklerYükleniyor Yapılı Bu ürünün birden fazla varyasyonu var. Seçenekler ürün sayfasından seçilebilir
    Beğen
    Beğen
  • Peg-7 Gliseril Cocoate(cetiol he)

    Peg-7 Gliseril Cocoate(cetiol he)

    Fiyat aralığı: 290.00₺ - 890.00₺

     Peg-7 Gliseril Cocoate

    SeçeneklerYükleniyor Yapılı Bu ürünün birden fazla varyasyonu var. Seçenekler ürün sayfasından seçilebilir
    Beğen
    Beğen
  • Poligliseril-3 Oleat

    Poligliseril-3 Oleat

    Fiyat aralığı: 1,390.00₺ - 4,500.00₺

    Poligliseril-3 Oleat (Polyglyceryl-3 Oleate / Bitkisel Kökenli Doğal W/O Emülgatör) Kozmetik ve kişisel bakım formüllerinizde kusursuz dokular yaratın! Çünkü yüksek saflıktaki bu hammadde, gliserin ve oleik asit gibi tamamen bitkisel kaynaklardan üretilir. Çok yönlü bir emülgatör ve sürfaktandır. Kimyasal yapısı itibarıyla trigliserol ve oleik asidin esteridir. Bu sarımsı berrak sıvı, formüllerinize asil bir yumuşaklık kazandırır….

    SeçeneklerYükleniyor Yapılı Bu ürünün birden fazla varyasyonu var. Seçenekler ürün sayfasından seçilebilir
    Beğen
    Beğen
  • İzopropil miristat

    İzopropil miristat

    Fiyat aralığı: 250.00₺ - 8,000.00₺

    izopropil miristat

    SeçeneklerYükleniyor Yapılı Bu ürünün birden fazla varyasyonu var. Seçenekler ürün sayfasından seçilebilir
    Beğen
    Beğen
  • İBA indol butuyric acid 50 ml sıvı

    İBA indol butuyric acid 50 ml sıvı

    290.00₺ KDV hariç 241.67₺

    HRS CHEM  Iba (Indole Butyric Asit) Çelik Köklendirme Hormonu 50 ML SIVI İÇİNDE 5 GR SAF İNDOL BUTURİK ASİT ETİL ALKOLDE ÇÖZÜLMÜŞTÜR KULLANIMA HAZIRLAMAK İÇİN 1 LT SAF SUYA İLAVE EDİLMELİDİR Indole Butyric Acid ( iba = çelik köklendirme hormonu ), gül, asma, zeytin, nar çeliği v.b. gibi odunsu bitkilerin çelikleri ile süs bitkilerinin çelik ve…

  • Aseton

    Aseton

    Fiyat aralığı: 290.00₺ - 1,590.00₺

    aseton

    KULLANIMI:
    Aseton, birçok plastik ve bazı sentetik elyaflar için iyi bir çözücüdür.
    Aseton, polyester reçineyi inceltmek, onunla birlikte kullanılan araçları temizlemek ve iki parçalı epoksileri ve süper yapıştırıcıyı
    sertleşmeden önce çözmek için kullanılır.
    Aseton, bazı boya ve verniklerin uçucu bileşenlerinden biri olarak kullanılır.
    Ağır hizmet tipi bir yağ çözücü olarak, metalin boyama veya lehimlemeden önce hazırlanmasında ve lehimlemeden sonra reçine akısının
    giderilmesinde (kir ve elektrik sızıntısının ve belki de korozyon veya kozmetik nedenlerle yapışmasını önlemek için) yararlıdır. elektronik
    bileşenler (örneğin polistiren kapasitörler), bu nedenle birçok devre kartının temizlenmesi için uygun değildir.
    Kendisi yanıcı olmasına rağmen, aseton, saf bir bileşik olarak güvenli bir şekilde basınçlandırılamayan asetilenin güvenli taşınması ve
    depolanması için bir çözücü olarak yaygın olarak kullanılmaktadır.
    Gözenekli bir malzeme içeren kaplar önce asetonla, ardından aseton içinde çözünen asetilenle doldurulur. Bir litre aseton, 10 bar (1.0 MPa)
    basınçta yaklaşık 250 litre asetileni çözebilir.
    Aseton, birçok oje çıkarıcıda birincil bileşendir.
    Aseton, ojeyi parçalayarak pamuklu çubuk veya bezle çıkarılmasını kolaylaştırır.
    Aseton, suyla kolayca karışabilmesi ve havada hızla buharlaşması nedeniyle yaygın olarak kullanılmaktadır.
    Aseton, tekstil endüstrisinde yünün yağdan arındırılması ve ipeğin zamkının giderilmesi için yaygın olarak kullanılmaktadır.
    Bir solvent olarak, aseton sıklıkla otomotiv ve mobilya cilaları için cila formülasyonunda kullanılan solvent sistemlerine veya “karışımlara”
    dahil edilir.
    Cila çözeltilerinin viskozitesini azaltmak için aseton da kullanılabilir.
    Aseton, plastik ve diğer endüstriyel ürünlerin üretiminde yaygın olarak bir çözücü olarak kullanılır.
    Aseton, kozmetik ve kişisel bakım ürünleri de dahil olmak üzere, en sık kullanımının oje çıkarıcıların formülasyonunda olacağı ev
    ürünlerinde sınırlı bir ölçüde kullanılabilir.
    Aseton kozmetik sektöründe solvent (oje çıkarıcı) olarak kullanılmaktadır.
    Aseton boya sanayinde inceltici ve çözücü olarak kullanılmaktadır.

    SeçeneklerYükleniyor Yapılı Bu ürünün birden fazla varyasyonu var. Seçenekler ürün sayfasından seçilebilir
    Beğen
    Beğen
  • Tetraasetiletilendiamin (TAED) 1 kg

    Tetraasetiletilendiamin (TAED) 1 kg

    990.00₺ KDV hariç 825.00₺

    Tetraasetiletilendiamin’in  (TAED) aktivatör

  • Luviset One

    Luviset One

    Fiyat aralığı: 990.00₺ - 3,250.00₺
    2-Propenoik asit, 2-metil-, etil 2-propenoat ve 2-metil-2-propenamid ile polimer luviset one
    SeçeneklerYükleniyor Yapılı Bu ürünün birden fazla varyasyonu var. Seçenekler ürün sayfasından seçilebilir
    Beğen
    Beğen