ÇAY AĞACI YAĞI
AUSTRALIAN TEA TREE OIL WS ile Suda Çözünen Doğal Antimikrobiyal Güç Cilt, saç derisi ve kişisel hijyen formülasyonlarınızda saf çay ağacı yağının gücünü berrak su bazlı sistemlerle buluşturun! Çünkü Lucas Meyer Cosmetics (IFF) tarafından geliştirilen AUSTRALIAN TEA TREE OIL WS (Suda Çözünen Çay Ağacı Yağı), Avustralya’ya özgü Melaleuca alternifolia yapraklarından buhar distilasyonuyla elde edilen biyoaktif…
Seçenekler
Bu ürünün birden fazla varyasyonu var. Seçenekler ürün sayfasından seçilebilir



